Miért nem ismeri fel a gép a 2 meghajtót? Pedig már mindent megpróbáltam!
Kipróbáltam mindent ami lehetséges, átjuperdeltem /master/slave/, de semmi mi lehet a baja.
A GOND OTT KEZDŐDIK, HOGY ÍGY MÉG ÚJRA SE TUDOM TELEPÍTENI!!!!!
Minden jól van összerakva, a táp sem hibás (300W) mert a másik gépem megy vele és igen 2 db ide chanell van a lapon. 2db meghajtó van benne az egyik master a másik slave; ezek 1 ide channelhez vannak kötve a winchester külön van.(ahogy általánosságban van)
JA ÉS A LEGFURCSÁBB, HOGYHA SLAV-RE JUMPERELEM A MASTER MEGHAJTÓT ÉS BERAKOM A WINYÓ MELLÉ AKKOR PEDIG VESZI, EZ A HELYZET A MÁSIK AZ ALAPBÓL SLAVE AZT IS VESZI A WINYÓ MELLETT! /érdekes nem?/
Pár kérdést feltennék:
- Milyen a gép felépítése? ( videókártya, alaplap, ...)
-Próbáltad a két merevlemezt külön kábelre tenni?
- A két winyó nem üti ki egymást? ( vannak szériák, akik alapból utálják a másik tipust :-), memóriáknál is. )
-300 W tápegység elég alaptáp. Sok esetben ez is lehet probléma ( bár nem rendszerinduláskor, hanem keményebb játékoknál szokott előjönni ez a hiba )
-Rákerestél az interneten az alaplapi leírásra? Sok esetben jönnek létre fórumok, ahol le szkták írni, hogy egy alaplap, monitorkártya... mi okból veszik öaaze egy másik alkatrésszel.
-Régebben működött ezzel a configgal a géped, vagy új alkatrészt tettél bele? Mert ha nem, akkor lehet egy hajszálrepedés is az alaplapon, kábelben, ....
-Biosfrissítést csináltál, és utána lett-e ez a probléma?
Ha lehet, segítenék a probléma megoldásában....
Én mindezeket értem, de akkor régebben hogy működtek, mert az egész úgy kezdődött, hogy a DVD meghajtót áttettem egy másik gépbe, ott kitűnően működött, visszaraktam az eredeti gépbe, aztán működött, majd miután mégegyszer bekapcsoltam már nem vette!!!
HOGY VAN EZ, hogy csak a vinyó mellett veszi a meghajtót.
Rossz szerintem nem lehet az ide, mert akkor régebbe hogy működött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!