Nem használják ki a játékok a gépem. Miért?
Vga: R9 280x
Cpu: E5440 jelenleg 3.2Ghz-en megy
Ram: DDR2 912Mhz Cl5 3Gb DC
Vinyó: Sata2 320Gb
Pci-e x16 2.0
Táp: Corsair VS550
Az 1. probléma az lenne, hogy a GPU és A CPU sem 100%-os kihasználtságon dolgozik, hanem a GPU 30-65% között és a Proci Max 85.
A 2. az, hogy, ha 3.4Ghz fölé húzom, jelen esetben 3.55-re akkor is 3.4GHz-et ír ki a gép a feladatkezelőben és a sajátgépben, viszont az Aidában jól mutatja.
Próbáltam rájönni a problémára, de nem vagyok benne biztos, hogy igazam van, ezért fordultam hozzátok. Köszi!
Milyen játék? Vsync nincs bekapcsolva?
Egyébként bármi is a probléma, a RAM kevéske, és a proci is gyenge.
Jó proci az csak nem ehez a vga hoz kb 2-3x szor! Gyengéb vga hoz lene ideális 7770/90/7850 hez max
3gb ram meg édes keves
De hány fps ed van? 30 alá leesik mindnél amit irsz?
Menyi a min fps amire lemegy és sürün? Platform váltás kel mikor keret engedi...
% az elég csalóka sok embernek van ilyen hogy cpu ugy tünik nem pörög rendesen nem tudhatod cpu ban mi a szük keresztmetszet,
Mindenesetre az latszik hogy vga ban tul sok tartalek marad tehat valami viszafogja
Ram az nagyon jól jöne 2x 4GB
Fps növekedés ben nem sokat hozna 32GB 2133MHz sem, de az fps leeséseket erösen javitana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!