Nem használják ki a játékok a gépem. Miért?
Vga: R9 280x
Cpu: E5440 jelenleg 3.2Ghz-en megy
Ram: DDR2 912Mhz Cl5 3Gb DC
Vinyó: Sata2 320Gb
Pci-e x16 2.0
Táp: Corsair VS550
Az 1. probléma az lenne, hogy a GPU és A CPU sem 100%-os kihasználtságon dolgozik, hanem a GPU 30-65% között és a Proci Max 85.
A 2. az, hogy, ha 3.4Ghz fölé húzom, jelen esetben 3.55-re akkor is 3.4GHz-et ír ki a gép a feladatkezelőben és a sajátgépben, viszont az Aidában jól mutatja.
Próbáltam rájönni a problémára, de nem vagyok benne biztos, hogy igazam van, ezért fordultam hozzátok. Köszi!
3GB kevés 8GB Dual kéne 280X melé
5440 kevés lene 5GHz en is vga d melé
Felépítése miatt nem tudja kipörgetni se magat se vga t, jatekok?
Még egyszer leírom.
Ha 100%-on megy a proci akkor túl van terhelve ergo akadozni fog minden.Amennyiben fél gázon elvisz mindent van tartaléka azaz helyesen működik.
Nem értelek mások pont az ellen küzdenek mint amit te akarsz. Egy trabant 100Km/h-nál 100%-on müködik ugyanezt egy Merci 2-ben fél gázon-miért is szeretné a Mercis hogy 5.ben nyél gázon tudja ugyanezt ezt nem értem.
Tegyél bele kisebb procit meg gyengébb vga-t és meglátod eléred a 100%-ot.Te fogalmi zavarban szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!