Hogy férjek hozzá az adatokhoz?
Van egy külső memóriám, és a régi geoem elromlott, de át lettek tévé az adatok a külső memora. De mivel le volt kódolva a régi gépem felhasználója, ezért nem férek hozzá azokhoz az adatokhoz, hiába tudom a jelszót. Hogy férjek hozzá ezekhez?
Nem vagyok egy számítástechnika zseni
Kérj meg valakit, hogy írja le mit szeretnél, mert ezt így én se értem.
Ha külső kártyára rá lett másolva minden, akkor mi a baj? Ahhoz nem kell semmi jelszó. Berakod egy kártyaolvasóba, és lemented róla a cuccokat.
Nem a Dokumentumok mappához nem férsz hozzá?
Saját használatúvá kell tenni őket, utána már hozzáférsz.
Na így már értem...azért kell hozzá engedély, mert szarul lett lemásolva. Sosem szokás ilyen módon lementeni a rendszermappákat (Dokumentumok, Képzek, Zenék, Links, stb.), mert azok a hálózati megosztások miatt elég 'furán' vannak megoldva.
Létre kell hozni egy tetszőleges nevű mappát ott, ahova menteni akarod, és úgy átmásolni bele a tartalmát.
Nem egy ismerősöm járt már úgy, hogy: hát lementettem a mappát, és a végén nem volt benne semmi, csak az üres mappa.
Ezért is szoktam mondani, hogy minden személyes fájlt külön meghajtóra kell menteni, és saját ízlés szerint rendszerezni. Nem a C\Dokumentumokba.
Ha engedélyt kér, akkor add meg azt, amit a laptopon is megadtál volna. Ha ezt nem tudod, akkor az úgy veszett ügy, mert engedély nélkül nem fogsz hozzáférni. Megpróbálhatod azt, amit a #3-as írt, de szerintem nem lesz jó.
Mondtam már, mappák saját használatúvá tétele.
Google kereséssel meg fogod találni.
Asszem ez az:
dirtywindows pont hu/2013/12/02/mappak-sajat-hasznalatba-vetele/
(hármas pont)
(Nem engedi elküldeni, de a dirtiwindows után a pont és a hu közé nem kell szóköz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!