A win kb. a felét lefoglalja a memóriának, ha nem extra sok memória van a gépben. De ez nem annyira fix dolog, ha valaminek kell, akkor magától is szabadít majd fel, stb.
2015. jan. 1. 19:57
13/18 anonim válasza:
eddig azt mondtam, hogy sokat foglal a böngésző sok lappal, erre kérdező rácáfolt, hogy neki nem (persze lehet csak megnyitotta a háttérben, nem kattintott beléjük), majd én megmutattam, hogy kb 15 lappal és pár bővítménnyel több, mint 1,5GB ramot eszik meg a böngészőm. Szóval nem értem a nyavajgás okát..
2015. jan. 1. 20:03
14/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha sok "szeméttel" tele van a gép akkor normális, ha nem akkor nem normális.
Persze nálam Win8.1 van, mert ezt jobban átlátom mint bármi más rendszer eddig, valamint kiegyensúlyozottabb lett az erőforrások felhasználása, és "kisebb" gép is elég neki.
2015. jan. 1. 21:27
16/18 anonim válasza:
Nekem is win7 rögtön bootolás után bekap magának 1,5gb ramot a 8gb-ból.
2015. jan. 1. 22:10
17/18 anonim válasza:
Az kizárt dolognak tartom, hogy 1,5-2 gigát máris benyeljen a gép.
"Be kéne csukni a torrentet! ;)"
Nekem a 8.1 indítás után 720MB-ot eszik.
Haveromnak a gépen a Windows 7 Ultimate van fent, alapból elindul nála: Steam, BlueStacks, uTorrent, DAEMON Tools, Avast.... összesen 13 alkalmazás, és csak 610 MB RAM tűnik el a gépről nála, most akkor ez hogy a fenébe van?
2015. jan. 1. 22:17
18/18 anonim válasza:
Amíg nem eszi meg a 8GB-t, addig leszarom XD
Most így 2-3 játék+Firefox 170 tabbal 4GB ramhasználat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!