Mennyire kényelmes, szabad az ágyban használni a notebookot?
Ágyból netezni pl.
Igaz, hogy nem szabad rá rakni a takaróra, mert alul van a venti, és nem tud rendesen hűlni?
Több megoldás is létezik, mert van vezeték nélküli billentyűzet, touchpaddal, amit azzal használhatsz, amivel kompatiliblis és szeretnéd is: táblagép, TV-re kötött PC/TV okosító, vagy magán a TV-n (feltéve ha SMART TV-ről beszélünk).
Notebook is jó, én is így használtam, de a méret, a súly és a hűtése is fontos szempont. Ezen kívül, az étel/italfogyasztásnál is figyelni kell, nehogy a laptopjunk igya meg a levét (ezt lehet átvitt és szó szoros értelembe venni).
A kényelmes használat: laptop mérete, súlya is fontos + hogyan (milyen pozicióban) használjunk, nehogy gerincbántalmakat okozzon. A laptop hőelvezetése is legyen jól megoldva: gondolom nem akarsz egy fűtőtestet a paplanodra.
én így tudom kényelmesen használni:
a térdeim felhúzom és rárakom a combomra és a hasam fogja meg hogy ne csússzon le azaz ne legyen vízszintben és így kb 40-45 fokos szögben áll, a monitort meg úgy hajtom hogy rendesen lássam... vagy még egyik láb felhúzva, másikat átteszem rajta ( mint ahogy a nők szoktak ülni miniben ) és annak támasztom a lapost amelyiket rátettem a másik lábamra, így még jobban szellőzik az alja
ha betakarózok paplannal akkor is ugyan így áll, csak akkor a volt asztali gépem oldallapját aláteszem és akkor kap rendesen levegőt alulról
ha filmezek akkor szintén gép oldallapja csak akkor vagy lecsúsztatom a lábfejeimig, vagy az ágyvégébe teszem magam mellé és így tudom akár háton fekve, akár oldalt fekve is nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!