Ezek jó értékek egy új FSP tápnál?
Egy új FSP Hyper 600 Wattos tápról van szó, frissen érkezett és már kíváncsi voltam a feszültség értékekre, de nekem nem nagyon tetszenek. Az rendben van, hogy még bőven a határnál vannak, de nem kevés egy kicsit egy ilyen márkás tápnál? Vagy esetleg garanciáztassam? Valaki ötlet? Tápoknál annyira nem vagyok otthon, ezért is kérdezek rá.
Bios is szoftver
Igen müszerel mérd be a gond az hogy terhelve is tudni kelene hogy változik
Ha alulfeszel (elvben) de gép streszelve is stabil az nem gond
Ha hatalmas feszemelkedések vanak 20% feleti akor károsithat
Jó, de ugye azért indultam ki a szoftveres mérésből, mert a régebbi tápot is csak úgy mértem le és az közel jó volt (megvolt a 12), csak instabil (fagyott a gép), ezért cseréltem le.
Mérésnél terhelés alatt mérjek rá, tehát bekapcsolt gépnél? Mert ugye ha nem teszek rá semmit, akkor valószínűleg nem hozza amit kell.
Valamint a probléma inkább az is, hogy az 5 Voltos ágnál hozza amit kell és pont a 12 Voltos ág, az ami gyenge.
Tehát tul jók is feszek
Ha gondot észlelsz
Vagy majd le fel ugrál töb (pl. 16V++ 12Vn és hasonlók) voltot akor szolj garisoknak
#9 ha nem érteted voln meg még túl(!) stabil is enyi info alapján amiket irtál ha müszer is ezt irja rákontráztál
Szóval ha csak idegeskedni akarsz ted...
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!