Használt hd 4870 - vélemény? új videokártyának
Ezzel csak az a gond, h 4670-et kapsz 6500-ért, aztán 4850/70 meg 8ezerért már van.
Értem, h nincs pénzed, de én nem fogom akkor se azt tanácsolni, h vegyél egy újabb sz×r kártyát.
4670-esen próbáltam játszani NFS World Online, WoT-ot, ezeket normális felbontáson csak kegyetlenül visszavett grafikai részletesség mellett vitte. Ha meg a felbontáson is visszavettem, akkor nem láttam a pályából, a térből szinte semmit.
Számomra játszhatatlan volt.
4850/70 alatt nem vennék semmit, mert csak pénzkidobás, mivel annyival nem olcsóbbak, amennyivel kevesebbet tudnak.
Arra meg gondolom úgyis hiába vársz, h "majd egyszer" lesz egy jobb gépem.
A Te gépedből egész jót lehet varázsolni azzal, amit feljebb leírtam: ~4ezer egy E6ezres cpu, plusz ~8ezer egy H4850/70.
Ha tényleg semmi bevételed, akkor még megértem a pénztelenséget, de ha nemsokára megint lesz egy kis zséd, inkább megvárnám, és beruháznék arra, amit javasoltam, azzal hosszabb távon is ellenél.
De a jelenlegi processzor, meg a 4670 ugyanúgy zsákutca, mint a 8500GT volt.
Ettől függetlenül az tény, h a 8500-nál bármelyik többiek által ajánlott vga sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!