Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gép (új alaplap...

Nem indul a gép (új alaplap és proci)?

Figyelt kérdés

valamiért nem akar elindulni az új alaplapommal meg procival a gép!

lehet rossz helyre dugtam vmt?

régi alkatrészekkel elindul!

az a baj hogy nem csinál semit a gép mikor bekapcoslom fel se pörög!

Alaplap zöld lámpája világít!

alaplap (Asus H61M-E)

proci (i5 2400)

nem értem lehet rosszul szerelem be mert picit kisebb mint a régi és elég nehezen tudom beszerelni de belemegy

2014. dec. 29. 23:36
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Nincs ventilatoros hutesem
2014. dec. 30. 12:27
 42/49 anonim ***** válasza:
és memóriáid vannak?
2014. dec. 30. 12:29
 43/49 A kérdező kommentje:
Na de a régi komfig egy lga775 ez meg egy lga1155 lga775 konfigom volt most vettemugye ezt az új procit meg alaplapot kicseréltem beletettem a régi tápot ramot winyot meg vgat
2014. dec. 30. 12:30
 44/49 A kérdező kommentje:
De nem indul
2014. dec. 30. 12:38
 45/49 anonim ***** válasza:

Ehhez már nem igazán van már mit hozzáfűzni:

- gép indítása minél kevesebb alkatrésszel a lapban, ami kötelező neki: alaplap , proci(ventis hűtővel), memória, vga (integrált vagy dedikált), táp

-ha nem megy bios reset (tápegység legyen lehúzva addig)

-ha így sem megy: bekapcsológomb vezetékeit az alaplap tüskéiről lehúzni, lapos csavarhúzóval rövidre-zárni (bekapcsológomb is lehet rossz)

2014. dec. 30. 12:47
 46/49 anonim ***** válasza:
én elvesztettem a fonalat :D :D :D
2014. dec. 30. 14:45
 47/49 anonim ***** válasza:
Na most mát én is, de a lényeg: Táp 2 ponton csatlakozik az alaplapra mindkettőt dugd rá, a led csatlakozók nem érdekesek csak a bekapcsológombot dugd rá az alaplapra a kézikönyv szerint. Processor egyik sarkán van 1 kis jelölés és ugyan ilyen jelölés a processor foglaltban a ugy tedd bele hogy ezek megegyezzenek, aztán paszta és venti. A hosszú kékbe amiböl 1 van oda a vga kártya. és a másik két kékbe pedig legalább 1 ram. Viszont valahol írtad hogy az a régi gépből van lehet hogy az méd ddr2-es? mert akkor nem lesz jó, de ha bele tudod rakni akkor elvileg jó. és végül sata kábellel rákötöd a vinyót (a vinyóba 1 sata csatlakozó és 1 sata táp kábel megy az alaplapra 1 sata csati) Ennél részletesebben nem tudom összefoglalni, ha így csinálod mennie kell.
2014. dec. 30. 17:30
 48/49 A kérdező kommentje:
ok
2014. dec. 30. 18:52
 49/49 A kérdező kommentje:
Kingston 8gb 1333mhz cl9 hyperyx ramom van
2014. dec. 31. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!