Nem indul a gép (új alaplap és proci)?
Figyelt kérdés
valamiért nem akar elindulni az új alaplapommal meg procival a gép!
lehet rossz helyre dugtam vmt?
régi alkatrészekkel elindul!
az a baj hogy nem csinál semit a gép mikor bekapcoslom fel se pörög!
Alaplap zöld lámpája világít!
alaplap (Asus H61M-E)
proci (i5 2400)
nem értem lehet rosszul szerelem be mert picit kisebb mint a régi és elég nehezen tudom beszerelni de belemegy
2014. dec. 29. 23:36
11/49 anonim válasza:
A HDD ledet dugd rá a bekapcsoló gomb helyére, ha világít, akkor kap áramot az alaplap, tehát nézd meg a processzort, jól van-e a helyén. Ha nem világít, akkor nem kap áramon az alaplapod, nézd meg a 24 pin-es csatlakozót, jól van-e rányomva az alaplapra!
12/49 anonim válasza:
Alaplapra rá van dugva mind 2 táp csatlakozó?
Ha igen akkor a kézikönyvében ott a bekötési rajz hogy hogyan kell a ledeket meg a bekapcsoló gombot (vékony kábelek kis fekete cuccal a végén) rákötni
13/49 A kérdező kommentje:
Ok
2014. dec. 29. 23:55
14/49 A kérdező kommentje:
Lehet máshogy kell rakootni az új alaplapra mint a régiek?
2014. dec. 29. 23:56
15/49 A kérdező kommentje:
Rávan dugva minden tapegyseg íze de ezaz hogy valamiért nem kap áramot szerintem a lap
2014. dec. 29. 23:57
16/49 A kérdező kommentje:
Világít Ilyen zöld íze az alaplapom úgyhogy áramot kap csak valamiért nem indul a gép de kipróbálom amit mondtaok holnap
2014. dec. 29. 23:59
17/49 A kérdező kommentje:
Bakker lehet az a baj Hogy reset elni kéne a BIOSt mármint az az elemet kiszedni és vissza tenni mert lehet az előző tulaj beállításához van szokba
2014. dec. 30. 00:29
18/49 anonim válasza:
"(új alaplap és proci)"
milyen előző tulaj ???
19/49 anonim válasza:
:DDDDD sztem nem jó helyre dugtad a bekapcsológombot sem meg a többit sem , nem hiába nem csinál semmit, inkább csinálj egy képet azt muti vagy vmi , mert így vaktában elhiheted nem fog tudni senkise segíteni , ez az elemes dolog meg hülyeség, mert miután beindul a gép a rendszert úgy is újra kell raknod
20/49 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!