Milyen billentyűzetet, egeret ajánlotok játékra legföképp counter Strike-hoz,10000Ft alatt?
Elég akár az 1000 forintos egér+billentyű is.
Én CoD1.1-et tolom egy egy 500 forintos billenytűzettel, és a sok láma aki azt hiszi hogy jajj így 10 ezer, úgy 10 ezerbe került a billentyűm most szétverek mindenkit, aztán pofára esnek, sose a cucc ára szablya meg.
Annyi, hogy venni kell a fáradtságok, és beállítani a feladatokat a minél kényelmeseben elhelyezkedő gombokra, egérből meg jó szintén az 1-2 ezer forintos.
Nekem mondjuk üzleteléssel egy Logitech MX310-es egeret sikerült beszereznem 8 ezer helyett 4-ért, hát 50%-ot elengedett, persze hogy akkor belementem.
Egérnél azért jó ha van benne 1600-3200 dpi minimum mert annál precízebben követi a gyors mozgásodat, de hát akinek jók a reflexei, az a 800 dpi-sel is meg tudja csinálni ugyan azt.
Meg a lényeg mint mondták, hogy kézre álljon.
Helo, ha tetszik ez a kialakítás és neked kényelmes akkor CM Stomt Xornet
Nekem iszonyatkenyelmes 3200Dpi nem is kell más már egy átlagos játékosnak
Billentyűzet pedig 10k környékén egy Keep out F90 tokeletes, nekem is ezek vannak, a keep out-ot én lecseréltem már egy Razerre, de teljesen jo volt csak+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!