Számítógépet hosszabítóba dugni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudom közvetlen a falba épített konnektorba dugni, csak a hosszabítóba, amiben van 4db csatlakozó, abból az egyikben a hangfal, a másikban a lámpa, harmadikban a monitor és a negyedikben lenne a gép. Szerintetek ugyan úgy működne a gép mint ha a falba épített konnektorba dugnám?
A gép még nincs meg, ezért meg szeretném kérdezni, mivel elég buta vagyok hozzá, hogy ugye a táp kábelét kell a konnektorba dugni... De a tápnak 2db kábele van. A másikat hova kell dugni? Valahova a gépbe?
2014. dec. 29. 20:03
11/13 anonim válasza:
Javítanám magam. 6A-t írtam, ami 16A, csak lemaradt véletlen az 1-es :)
#9-es voltam.
12/13 anonim válasza:
Magát a számítógépet próbáld úgy megoldani hogy minnél kevès kevés elosztóval összedugni. Az enyém elsőleg úgy volt hogy bedugtam a fali konnektorba utánna a tévénél a hosszabítóba utánna az asztalnál a hoszabítóba és abban az elosztóba és a konnektorba beleovadt a dugó. Bár én sem értem hogy.
13/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem érintkezett megfelelően, ezért melegedett és olvadt meg. Illetve lehet, hogy túlhaladtad a maximális terhelhetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!