Számítógépet hosszabítóba dugni? (többi lent)
Nem tudom közvetlen a falba épített konnektorba dugni, csak a hosszabítóba, amiben van 4db csatlakozó, abból az egyikben a hangfal, a másikban a lámpa, harmadikban a monitor és a negyedikben lenne a gép. Szerintetek ugyan úgy működne a gép mint ha a falba épített konnektorba dugnám?
A gép még nincs meg, ezért meg szeretném kérdezni, mivel elég buta vagyok hozzá, hogy ugye a táp kábelét kell a konnektorba dugni... De a tápnak 2db kábele van. A másikat hova kell dugni? Valahova a gépbe?
Nem lesz semmi probléma az elosztóval, ha csak nem valami régi típusú alkuminimum vezetékes a ház, illetve az elosztó se a legolcsóbb teszkó gazdaságos.
Egy tápkábel megy a géphez, egy a monitorhoz, és ha van hangszóró annak is kell. Ezen kívül ha van modemed, routered annak is kell majd, de ez utóbbiak fogyasztása jelentéktelen.
Kérdező anyi kábelt amennyi a monitorhoz, géphez kell ha csak nem konektorokkal van tele a gép mögötti fal.. nem is tudnád máshova dugni
Ha nem valami 200 1000éves szarrá ment fos akkor mi baj lenne?? Erre találták ki,, nekem kérdező mindig is igy volt,, hát nagyjábol 12 éve, sőt a hosszabbitó ugyanaz 12 éve, igaz gép már 3 volt. De már ugyis akartam ujj hosszabítót venni, leginkább mert kezd koszos lenni..
DE eddig egyszer gyulladt ki a szobám, a ház vagy a gép vagy bármi.. Egyszer 1 táp kifüstölt de semmi köze ehezz föleg hogy a táp pont a falba volt dugva..plusz rossz volt a táp..
Na szóval ha csak nem valami extra tápod van aminek 999v kell akkor nem kell ezen aggódnod
Még a "Tesco gazdaságos" is bőségesen megfelelő. Hisz annak is meg kell felelnie a minimális követelményeknek, különben zsebbe nyúlós lesz a történet. (EU direktívák stb.)
Ezek minimálisan 500V, 2000W, 6A értékekkel vannak, az pedig bőségesen elegendő ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!