Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Gépem 1-2 hete leesett a helyéről (hát ne kérdezzétek hogyan és miért) és valami nagyon nincs rendben. újraraktam az oprendszert előzőt pedig gyors formáztam és úgy látom nem oldódott meg. a helyzet az hogy 1x bekapcsolom jó minden, máskor meg hibás. hibák pl.: nincs készenlét, a monitoron függőleges csíkok vannak, az ablakok mozgatása pedig olyan mikor még nincs feltelepítve 1 driver sem. meg még biztos mondhatnék párat. mi lehet a baj? mit kell kicserélni a gépben? hol van a hiba? válaszokat köszönöm.2014. dec. 29. 11:11
1/8 jan1k4papa válasza:
Vidd el egy hozza ertohoz de ha csikoz a kep megmeha nem kap jelet az mar kozel sem biztato ....:)
2/8 anonim válasza:
hát, ha leesett a gép (nem kérdem, hogy és miért), akkor szerintem nem túl meglepő számodra, h vmi elromlott. Mivel monitort említettél, kérdem én, asztali gépről van szó, ugye?
Fontos lenne tudni, h ment e gép, vagy kikapcsolt állapotban volt-e. Csak azért, mert a hdd-nek egyik formában se tesz jót, de ha ment, az dupla szívás.
Mekkorát esett a gép?
3/8 A kérdező kommentje:
asztali gép igen, ki volt kapcsolva és max fél métert. szemmel látható következménye az lett hogy gépház eleje lejött a kábelek kiszakadtak a gépből is ami az elejébe megy: ugye a bekapcsoló gomb a reset meg a 2 led. de azokat visszadugtam alaplap kézikönyv alapján. a gépház oldala sincs meg 1 jó idelye...
2014. dec. 29. 11:27
5/8 A kérdező kommentje:
:( nincs pénzem még új gépre, erre meg azt mondták nem érdemes már semmit se bele venni mert nem érné meg.
2014. dec. 29. 13:39
6/8 A kérdező kommentje:
monitor probléma nem lehet? mert akkor lett kicserélve mikor ez történt, 1 használt darabra..
2014. dec. 29. 13:42
7/8 anonim válasza:
Leejtéstől nehezen megy tönkre a szoftver, esetleg csak közvetett módon, egy rossz hardver miatt (pl. HDD), de azért te csak újraraktad. (De utálom ezt a kifejezést.) Ehhez gratulálok! Még mielőtt nagyobb bajt csinálsz, keress egy hozzáértőt, aki tudja a dolgok menetét.
8/8 A kérdező kommentje:
mégis milyen nagyobb bajt tudnék?
2014. dec. 29. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!