Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core 2 Quad Q9650 jó...

Intel Core 2 Quad Q9650 jó processzor? Ilyet akarok venni jövö héten.

Figyelt kérdés
van e újonnan?hallotam olyat h lehet h már nincs ujonnan ha nincs. akkor használtan mennyi?

#itel core quad #ojonna
2014. dec. 27. 22:11
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
tehát ez a 19650 van már 12 ezertől?
2014. dec. 28. 00:21
 32/57 anonim ***** válasza:
Az Intel xeon procik igazából szervergépekbe valók. Ami tény, hogy számítási kapacitásban felveszik a versenyt a quad szériával sőt talán még kicsit jobbak is. Nem tudok róluk sokat, de nem lehet gond egy játszani vágyó ember számára? Az optimalizálás a kérdéses pont, világosítsatok fel engem is pls
2014. dec. 28. 00:25
 33/57 A kérdező kommentje:
milyen lavinát inditottam el gec mindenki mást mond
2014. dec. 28. 00:27
 34/57 A kérdező kommentje:
akkor most milyen cpu van 12-13 ezertől?
2014. dec. 28. 00:39
 35/57 T/Z ***** válasza:

Mit nem értesz azon amit leírtam?

Megnyitottad egyáltalán a linkjeimet?

Az egyikben volt egy kis leírás ezekről a processzorokról:

[link]

Nagyon sajnálom, h mások, akik elvileg itt válaszolgatnak mások kérdéseire, nem ismerik az LGA771-es tokozású Xeonokat, amiket bele lehet tenni az LGA775-ös foglalatba is.

Mivel az LGA771-es processzoroknak ugyanaz a belső felépítésük/utasításkészletük, mint az LGA775-ösösknek, ezért számítási kapacitásban is ugyanazt tudják. Ez logikus, nem?

Ja, h az Intel akkoriban miért árulta a szerverekbe szánt processzorait más tokozással, ha valójában ugyanolyanok voltak, mint a Q9x50-es processzorok, azt inkább az Intel marketingeseitől kellene megkérdezni.

Nyugodtan rákereshetsz Googlen is, én nem fogom itt bizonyítgatni, h jól tudom-e.

Az, h a többi válaszoló ezt meg sem említette, mint lehetséges alternatívát, inkább az ő szakmai tudásukat/felkészültségüket minősíti.

Mindazonáltal abban igazuk van, h Q9650-et venni 20-25ezerért (ennyibe kerül használtan) nem szabad, annyiból már Core i-t is lehet venni, ami számítási kapacitásban "picivel" jobb a Core 2 éránál; és előbb utóbb váltanod kell Haswellre, vagy valamilyen korábbi Core i3, esetleg Core i5-re, bár ugye a foglalat behatárolja, h melyik generációt meddig lehet fejleszteni, de ettől függetlenül nemsokára el fog avulni a Q9650 is.

A gépigények, ill. a Youtubeon fellelhető gameplay videok alapján viszont a Q9650 (vagy egy azzal megegyező Xeon) még épp elég az általad említett játékokhoz, bár én az új CoD-ot néztem, nem a Ghostot, de az meg ugye régebbi, úgyhogy azt is kiszolgálja.

2014. dec. 28. 01:18
 36/57 anonim ***** válasza:
OK, akkor ajánlj neki konkrét típust is és rá való hűtőt, mert én ebben nem mozgok otthonosan és a kérdező sem fog tudni önállóan dönteni. Az alaplapja ga-p35-ds3l.
2014. dec. 28. 01:32
 37/57 A kérdező kommentje:
japó köszi a segitséget igen megköszönném ha konkrétumot mondanál persze ha van időd
2014. dec. 28. 01:50
 38/57 T/Z ***** válasza:

Igen, láttam az alaplapot már korábban is.

Belinkeltem 3 hirdetést, nem tudsz közülük választani?

2014. dec. 28. 02:18
 39/57 A kérdező kommentje:
most mitcsináljak használtan vegyek?vagy egészet vegyem újból?
2014. dec. 28. 02:22
 40/57 A kérdező kommentje:
ghostnak kevés a gépigénye az a mostani processzorral is menni fog.ez a hirdetést amit belinkeltél legútobb nem magyar
2014. dec. 28. 02:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!