Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ethernet vezérlő telepítése?

Raptordead kérdése:

Ethernet vezérlő telepítése?

Figyelt kérdés

Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC típusú a hálózati kártyám csak nem tudom telepíteni.

Akármilyen driver telepítőt szedek le hozzéá a végén mindig az internet kell hozzá de azt nem éri el mert azt irja nincsen bedugva hálózati kábel.

kipróbáltam a kábellel nincs baj és amikor be van dugva akkor világít is csak nem éri el a netet mert nem érzi csatlakoztatva nem tudom miért

egy kis segítség jól jönne minnél hamarabb! köszi :)

2014. dec. 27. 21:26
1 2
 1/12 lali51 ***** válasza:
Milyen neted van .Felhasználó neved és jelszód van? csatlakozás az internethez:vezérlőpult-hálózat és internet-Hálózat és megosztási központ-Új kapcsolat vagy kapcsolat beállítása-innen már vezet a varázsló.Windows8.1-en így van.
2014. dec. 27. 21:39
 2/12 A kérdező kommentje:
xp-t telepítettem, nincsen felhasználó és jelszó, kábeles szélessávú a netem,
2014. dec. 27. 21:44
 3/12 P.O.C. ***** válasza:

Mondjuk ez pont az a típus, amit a Windows XP és az attól újabb rendszerek Plug'n'Play felismernek. Tehát elvileg nem kell hozzá külön driver.

Ott szerintem valami más baj lesz.

4/12 anonim ***** válasza:
Lehet a kártya szimplán nem támogat már XP-t.
 5/12 A kérdező kommentje:
ezt a gépet itthoni használatra szánom egész eddig kifogástalanul működött egy boltban semmi baja nem volt és most újratelepítettem
2014. dec. 27. 21:46
 6/12 A kérdező kommentje:
xp professional volt eddig és most is rajta
2014. dec. 27. 21:47
 7/12 P.O.C. ***** válasza:

Itt találsz hozzá drivert minden rendszerhez:

[link]

De mint mondtam nem hiszem, hogy kell. Az eszközkezelő mit mutat? Nincs felismeretlen hardver?

2014. dec. 27. 21:47
 8/12 A kérdező kommentje:

3 van amivel kérdőjelezik

Ethernet vezérlő

hegy hangeszköz

és egy ismeretlen hardver

2014. dec. 27. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Leírtuk már párszor, ez egy hamisított kártya. Az eredetit még a Windows 98 is felismeri. Ez viszont csak a nevében RTL8139, valójában nem a Realtek kártyája. Csak a hozzá adott CD-n levő driverrel működik, mással nem.
2014. dec. 27. 21:54
 10/12 P.O.C. ***** válasza:

"boltban semmi baja nem volt"

Akkor egyszerű a képlet. Ha a bolti állapot működött, akkor elmész abba a boltba és elkéred tőlük a géphez tartozó drivereket.

2014. dec. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!