Hogyan töröljem le az office 2007-et a laptopomról, már próbáltam redesen sart menü vezérlő pult programok telepítése törlése? De.
Figyelt kérdés
amint ott rákattintok, kiirja, hogy a telepítés nyelvét nem támogatja a rendszer.. de én törölni szeretném, nem telepíteni.. nó meg már ezek után még annyira sem lehet használni mint eddigg.. mit csináljak? (jam és mini laptopom van nincsen benne dvd lvasó.. )2010. szept. 14. 10:02
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
de shareware program.. :S
2010. szept. 15. 17:25
3/4 anonim válasza:
30 napig az összes funkcióját használhatod
(utánna, meg figyelmeztet, hogy vedd meg, de torrenten is megtalálható)
én a Total Uninstaller-rel távolítom el a 30 nap letelte után, majd újrarakom, ui. nem torrentezem...
4/4 A kérdező kommentje:
letöltöttem, de azt írja, hogy kattintsak a befejezésre .. miután töörlni akarom azt amit. rákattintok és rögtön at hozza, hogy vásárlás.. és ne mtörli le :(
2010. szept. 16. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!