Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik olyan program vagy...

Létezik olyan program vagy vírus amivel hardvereket lehet tönkretenni?

Figyelt kérdés
Tehát ami nem csak a windowsnak árt hanem fizikailag is visszaforíthatatlanul tönkretesz egy működő gépet, pl cpu-t vga-t alaplapot stb..
2014. dec. 27. 16:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem egészen így gondoltam...

Pl csinál valami féle távoli asztal kapcsolatot és mindent kiolvas a gépemből..

Nem tudom hogy de biztos tudnak ilyet is

2014. dec. 27. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Pont ezt írom. Hogy ha csak az órajel-generátort szeretnéd maszek programmal átállítani, ahhoz is manuálisan meg kell nézned a chip sorszámát, és kiválasztani a listából. Egyszerűen nem lehet szoftveresen lekérdezni. Egy flash chip meg annál még jóval bonyolultabb.
2014. dec. 27. 17:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Szerintem biztos létezik olyan hacker aki képes erre ha nem teljesen de elintézni pár dolgot..pl olyanról is halottam hogy tudnak merevlemezre úgy vírust rakni hogy az formázás után is megmarad mivel a hdd cash rélszébe vagy működéséhez szükséges részlegébe másolja magát(pontosan nem tudom hova de a lényeg hogy olyan helyre ahonann nem lehet később kitörölni)

És így a merevlemezt működésképtelenni is tudja tenni,

2014. dec. 27. 17:33
 14/14 2Laci válasza:

[link]

Ez 1 teljesen legális ijen progi.

2014. dec. 28. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!