5-600W-os megbízható táp 10. 000-ig. Létezik?
Építek egy gépet vegyes használatra (60% net, film, olvasás, 20% játék, 20% autoCAD és audioszoftverek).
A következő cuccok lesznek/vannak a gépben:
FX 8350 (125W)
HD 4890 OC (190W)
MSI 760GA-P43 FX
8GB RAM
2 HDD
1 SSD
Kell hogy legyen a tápon 24 pines ATX csatlakozó, 8 pines EPS csatlakozó és 2db 6 pines PCIe. Főleg utóbbi kettő ami ritka, ebben a kombinációban nem is találtam csak egyet.
Ezt találtam eddig, ami megfelel a kritériumoknak:
Viszont tartok tőle hogy nem minőségi táp lévén elkezdi majd kinyírni az alkatrészeket. Ráadásul 12V-os oldalon kevésnek is tűnik az a 336W amit tud. (csak a proci és a videokártya megeszik 315-öt)
Ötlet, tipp? Mennyire gagyi az a táp? Egy 45.000-es processzor mellé félek szart venni, viszont sokat sem szeretnék rá költeni, így is bőven túlszaladtam már a kereten. Tudtok ajánlani egy ésszerű kompromisszumot?
10.000-ig?
FX 8350+4890-hez?
10k-ig talán chieftec iarena 500
Amit linkeltél AKYGA irodai gépekbe talán belemerném tenni ,másba nem.
Ha ennyi a keret, akkor a használt tápok között keresgélj. Még garival is szoktak árulni.
Akygát meg felejtsd el.
Az iArena tápokat hagyd a fenébe, kb codegen szintűek.
Inkább ezt játszd meg: [link]
Újan nem tud 10k-ig "jó" tápot venni,egyedüli értelmes az iarena meg talán az fsp hexa.
Használtan garival már viszont más tészta.
Bár nem értem,aki képes 45k-t kiadni egy olyan prociért ami "parasztvakítás",mert lényegében csak egy húzott 8320 az miért nem képes 10 helyett 15k-t kiadni egy olyan tápért ami nem parasztvakítás,hanem tényleg azért drágább mert jobb...
arról ne is beszéljünk, hogy abban az alaplapban terhelésen nem fog normálisan menni a processzorod...
Minimum Gigabyte 970A-UD3P kell egy ilyen processzor alá, ha nem akarsz szívni.
#9 az nem a fázis:)
4+1, 4+2, 4+4 stb... >>phase<<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!