COOLERMASTER Elite Power Black - RS600-ACAB-M2 600W Ez a táp megbízható?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 11:17
1/7 anonim válasza:
nem tudom mennyire megbízható, esetleg ahol lehet ilyet vásárolni üzletben neten nézd meg alul a termékről írt véleményeket.. (ott elég hasznos információkat találhatsz egy-egy termékről amit vásárolni szeretnél)
2/7 A kérdező kommentje:
nem kell válaszolni már kaptam értesítést róla.
2013. nov. 12. 11:43
3/7 A kérdező kommentje:
amúgy köszi azt ay 1 választ
2013. nov. 12. 11:44
5/7 anonim válasza:
De már tegnap is írtam neked gépet,XFX Pro 550W-el.
Az XFX jóval nagyobb teljesítményű,és sokkal jobb minőségű táp.
De tudom,mivel fingod nincs a témáról,csak annyit látsz hogy "600W",ezért te azt hiszed hogy az erősebb,és ugyis azt fogod venni....
6/7 A kérdező kommentje:
jó de abban az üzletben ahonnan én venném nincs mert én szerbiában élek és csak abban az üzletben birok vásárolni
amúgy meg találtam eg nagyon megbízható tápot amit mindeki 5 csillagra becsült az adott oldalon
2013. nov. 12. 21:17
7/7 A kérdező kommentje:
és amúgy amit találtam az egy
Chieftec GPS-600A8 600W PFC
2013. nov. 12. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!