Xbox 360 teszt: kinek milyen (arcade, elite, slim), megbizható-e, el-e romlott már?
Hali!
Nekem a 20 Gb-os változat van, kb. 2,5 éve használom.
Legelőször egy TV-asztal zárt, üveges részében volt. Semmi baj nem volt vele. Akkor nézegettem neten, hogy ez nem tesz jót neki. (Ugye zárt térben van, és csak a benti, meleg levegőt keringeti.)
Úgy 2 hónapra a TV mellé tettem ezután. Be ott rosszul mutatott, így visszakerült a sarokba... :D
Azóta sincs baj vele. Van, hogy haverokkal 5-6 órát játszunk vele egyfolytában, de tényleg semmi baja. Lehet hogy csak szerencsés vagyok, hogy jó modellt fogtam ki, aminek nincs 3 LED-es nyavajája. :)
Az enyem egy 60 Gbytos PRO model (igen ilyen is letezik). 2008 Decembereben vettem.
Stasztika:
Kb 2000 ora jatek ido.
Legalabb 50 jatek
Kb 10 szer fagyott le (Forza 3 (egyszer), Oblivion (kb negyszer de nem emlekszem pontosan), Fallout 3 (haromszor), Lost Odyssey (egyszer).
1 Dvd-t karcolt meg (Farcry 2) mikor fuggolegesen volt allitva. Azota vizszintesen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!