Miert van az hogy a merevlemezem mindig 100%-on porog?
Figyelt kérdés
Nem reg vettem egy uj merevlemezt 1 evig jol elvoltam vele de aztan azt vettem eszre hogy egyre lassaabb...
Azutan feltettem a windows 7 et es azzal is akadozott, megneztem a task mangert es lenyegeben semi nem futott a hattertben de meg akkor is 100% on volt. Mivel lehet gond?
#merevlemez #lassumerevlemez
2014. dec. 26. 15:49
1/5 anonim válasza:
Hát valaminek akkor is kellett futni a háttérben, mert másképp nem olvasott volna ennyire, esetleg valami vírusos dolog, vagy bit coin bányászgépes dolog, esetleg csináld meg azt hogy újratelepíted a Windowst.
2/5 A kérdező kommentje:
Mar 3x ujraraktam 3 kulonbozo rendszerrel meg formataltam is as egesz merevlemezt es tovabbra is semmi jo.De mi az a bit coin?
2014. dec. 26. 15:59
3/5 Szirty válasza:
A HDD vagy pörög, vagy nem. Ha nem pörög, akkor nem elérhető. Ha pörög, akkor azt 100% sebességgel teszi.
4/5 A kérdező kommentje:
Ja hogy a windows 8ban levo task manager a hard disk sebesseget mutatja nem pedig azt hogy mennyire elfoglalt?Amugy koszi a vallaszokat.
2014. dec. 26. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!