Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a számítógépem...

Mi lehet a baja a számítógépemnek?

Figyelt kérdés

A közelmúltban felmerült egy számomra nagy hiba,mi pedig az,hogy a számítógépem játékok közben újra indul.Azt olvastam,hogy az ilyen esetek 80%-át a tápegység okozza.Futtattam az AIDA64 nevű programmal rendszerstabilitás tesztet,minden be volt kapcsolva kivéve a videokártya(GPU) addig minden ment tökéletesen nem voltak drasztikusak a hőfokok sehol (CPUnál max45-50°C volt).Utána bekapcsoltam azt is(GPU) és egyből újraindult.De videokártya probléma nem lehet mivel azt már vissza küldtem garanciával és nem észleltek semmilyen hibát.

-Konfigom:

CPU: AMD FX-6300 (3,5 Ghz)

VGA: SAPPHIRE RADEON HD 7870 GHZ OC Edition

Alaplap: Asus M5A97 R2.0

nem gyári hűtőm van:Cooler Master hyper evo 212

2014. dec. 25. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tiltsd le az 'automatikus újraindítás'-t, így ha esetleg kékhalál van, akkor nem indul újra a gép és a hibajelzés ki lehet guglizni.

Segítség:

[link]

2014. dec. 26. 00:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem kék halálozik,csak simán újraindul mintha megnyomtad volna az újra indító gombot a gépházon.
2014. dec. 26. 19:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, mert nincs letiltva az automatikus újraindítás.

Ha letiltod, akkor kifagy -> kékhalál -> kikapcsoló gomb.

Így van időd elolvasni az újraindítás okát!

2014. dec. 26. 21:31
 14/14 A kérdező kommentje:
De,le van tiltva.De a helyzet ugyan az,újraindul és kész.
2014. dec. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!