Mi baja a számítógépemnek, az utolsókat rúgja?
Nos az egész még tavaly kezdődött... Win7 futott rajta majd egyszer megkattant és mikor bekapcsoltam nem adott sem képet sem hangot, majd fogtam szétszedtem és elraktam, aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog és elővettem... akkor meg már bekapcsolt és működött annyi hibával hogy sem az xp sem a win7 nem volt rajta hajlandó elfutni... bekapcsolás után egyből kifagyott és hiába telepítettem újra aztán még egyszer eljátszotta ezt a nem adok semmi képet és hangot dolgot és utána csak el indult... ekkor feltettem rá a win8-at, ez volt tavaly decemberben onnantól kezdve gond nélkül ment semmi fagyás meg lassulás aztán kb egy hete megint elkapta a hülyeség, volt még kb 30 gigányi hely a c partíción amit pár nap alatt megevett és nem tudtam kideríteni hogy mi falta fel, aztán elkezdett kegyetlenül fagyni akkor újratettem és mivel azt gondoltam hogy vírus és nem volt semmi fontos adat a d-n azt is formáztam de csak nem lett jobb dobálta a kék halálokat meg kegyetlenül fagyott és hiába tettem újra már win telepítés közben is adott kék halált win8-nál és win7-nél is... aztán ma teljesen leformáztam és feltettem rá a 14.04-es ubuntu linuxot ezzel megint megy gond nélkül, de hogy meddig?...
Szerintetek mi lehet a baja?
Konfig:
HDD: Samsung HD501LJ
CPU: AMD Athlon II X2 3,01 Ghz
VGA: ATi Radeon HD 4650 GDDR2 1GB
Alaplap: Asrock N68S
RAM: 3GB DDR2 ( 1GB DDR2 + 2GB DDR2 )
Tápegységre csak annyi van írva azt hiszem hogy 400 watt
Megdöglött az alaplapod.
A tünetekből ítélve mindig akkor javult meg, amikor kissebb hardver igényű rendszert tettél rá.
Ez akkor szokott előfordulni, amikor kiszáradnak a processzor tápellátáért felelős kondik.
Az az alaplap pedig nem egy nagy durranás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!