Mi baja lehet a számítógépemnek?
Figyelt kérdés
Windows xp sp3 van telepítve. A videókat, játékokat egyáltalán nem lehet elindítani. Nagyon lassú lett az egész rendszer. Furcsán hangzik de youtube videókat nem tudok nézni, viszont valóvilágot igen. A jobb alsó sarokban mindig írja hogy ,,Lehet hogy szoftverhamisítás áldozatává vált,,. A windows media player, mocrosoft office programok nem működnek, viszont mpf és bs player segítségével tudok filmet nézni számítógépről. Ilyenkor már őjra kell telepíteni a windowsot vagy van más lehetőség? Szerintetek, ha új windowsot kell tetetni akkor xp vagy windows 7? Előre is nagyon köszönöm!2014. ápr. 15. 16:34
1/7 anonim válasza:
Telepítsd újra az xp-t és NE kapcsold be a win updatet és rakj fel minden drivert.
2/7 A kérdező kommentje:
A számítógépem AMD Sempron(tm) Processor LE-1250 2.21 GHz, 1.00 GB RAM
2014. ápr. 15. 16:37
3/7 A kérdező kommentje:
Tudnál egy oldalt mondani, melyen magyarul, jól le van írva az új windows rendszer feltelepítése?
2014. ápr. 15. 16:39
4/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet az a baj hogy a windows xp támogatása lejárt? Ha újra felteszem akkor nem fog megint rosszul működni? Szerintetek a gépem megbírnáe a win 8-at vagy inkabb csak win 7?
2014. ápr. 15. 16:42
5/7 anonim válasza:
Erre a gépre nem javaslok se 7-et, se 8-at. Maradjon az xp, egy újratelepítés segítene: [link]
Aztán a reinstall után csináld azt, amit #1-ben leírtam. Az xpt úgy 1-2 éven belül ajánlatos lecserélni.
6/7 anonim válasza:
Rakd újra szerintem is, és tiltsd le a frissítéseket! A Microsoft szándékosan adott ki az utóbbi időben olyan frissítéseket, amivel lassultak a gépek, hogy ezzel buzdítsák az áttérést a Win 7-re, 8-ra.
Csodálkoztam ezen én is, egy informatikus ismerősöm állította ezt.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. ápr. 15. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!