AMD FX-6350-re milyen hűtőt ajánlanátok?
Az alap hűtőt sürgősen cserélném,mivel nagyjából arra elég,hogy a proci ne égjen le,valamint olyan hangja van,mint 15éves irodai gépnek.
Én a kompakt vízhűtéseket nézegettem,egész tetszetősek.Hang annyira nem számít(nyilván ne legyen turbina hangja mint ennek a sz rnak),viszont tartsa minél hűvösebben.Meg esetleges későbbi huzigálást is bírhatná valamilyen szinten :D köszi!
És kb. mennyből gondoltad?
Ez pl egy jó 102mm-es hűtő amivel alapórajelen alig lenne hangja ás bírná a tuningot.
hát ilyen max.10ezerre gondoltam,bár ha vizes lenne akkor rá kéne még dobni.utánanézek majd azoknak,amiket írtatok:)
bár lehet először próbálok picit sufnituningolni,mert ahogy nézem maga a hűtőborda nem olyan gáz,csak az a ventillátornak csúfolt kis villanymotor,amit ráraktak.lehet megnézem,hogy a régi Athlon II-es ventillátora mit művelne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!