Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egerem kikapcsol és vissza mi...

Egerem kikapcsol és vissza mi a baja? (többi lent)

Figyelt kérdés

speedlink egerem van és egy Dell laptopom és az egér közbe kikapcsol és vissza de világít csak nem érzékeli a laptop van, hogy ki kell húznom és visszadugni az egeret 2 db USB bemenetel van mind kettőnél ezt csinálja,Windows 7-em van.

Mit tegyek? mit ajánlotok?

2014. dec. 24. 17:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nincs beállítva vmi energiatakarékos üzemmód, ami kikapcsolja az usb eszközt? eszközkezelőben nézd meg.
2014. dec. 24. 18:04
 2/17 A kérdező kommentje:
be volt állítva ki kapcsoltam 10 percig jó volt utána megint nem volt jó. :( Pedig csak tegnap vettük...
2014. dec. 24. 18:05
 3/17 anonim ***** válasza:

Tölts le egy Linux Live disztrót, rakd fel pendrive-ra, vagy írd ki CD-re, és indítsd el azzal a gépet, aztán próbáld ki ott.

Ha ott se jó, akkor valószínű az egér lesz, vagy az USB port, ha ott működik, akkor csak egy vindóz beállítás.

2014. dec. 24. 18:14
 4/17 csacsi2 ***** válasza:
Az eszközkezelőben a hardver tulajdonságainál keress olyat, hogy "gyors inicializálás" és legyen bepipálva. ..és feltételezze a kormány jelenlétét ill. nézz körül hátha valami utal rá. indítsd újra a gépet. Lehet az energiagazdálkodás állítja le legyen bekapcsolva hogy NE állíthassa le az eszközt (energiagazdálkodás).
2014. dec. 24. 18:27
 5/17 A kérdező kommentje:
angol win 7-em van. Hol van az a device managerben?
2014. dec. 24. 18:33
 6/17 A kérdező kommentje:
jah igen a windows beállítások nem jók... holnap újra rakom egy könnyebben beállítható windowsra :D
2014. dec. 24. 21:14
 7/17 csacsi2 ***** válasza:

futtatásba: devmgmt.msc

és ott mouse...

Jobb ha újrateszed lehet más gond is van még.

2014. dec. 24. 22:47
 8/17 A kérdező kommentje:
újra raktam az egész gépet. de ugyan úgy viselkedik az egér.. ja és azt még nem írtam hogy csak akkor csinálja ezt amikor a görgőt használom.... nem lehet a görgőt kikapcsolni vagy valami hogy lehessen használni???????
2014. dec. 25. 19:34
 9/17 csacsi2 ***** válasza:

Görgőnél van a "gyors inicializálás" ( fast initialization), azt állítsd. Nem ismerem a driver-ét de biztos van valami beállítás hozzá hogy érzékelje automatikusan (rendesen). keresd az egér beállításaiban (futtatásba [win+R]: main.cpl vagy control mouse)

ilyesmi:

[link]

wheel a kerék , az én angolommal viszont nem megyünk sokra :D

2014. dec. 25. 19:47
 10/17 A kérdező kommentje:
ja most win7 helyett winvista-t tettem fel ami magyar. és a keréknél csak ennyi van: [link] :C
2014. dec. 25. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!