Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítség! (? )

Segítség! (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok! A problémám a következő:

Kaptam tegnap egy Trust GXT25-ös egeret, és az oldalán van két gomb. Azt szeretném beállítani hangerő fel és levételére. Csak sajnos akárhogy kerestem sehol sem találtam, hogy milyen gyors gombbal lehet állítani a hangerőt, akár a hangfalon akár a windowsos ikonon belül. Valamint a következő problémám, hogy Ezen van egy úgymond dupla klikk, pont a bal klikk mellett. Ezzel csak az a problémám, hogy a készítők nem gondoltak arra, hogy ha nem pár tized másodperces késleltetéssel jön a második klikk, akkor körülbelül használhatatlan az a plusz gomb. Mivel minden játék csak egy klikket érzékel, vagy még annyit se! Ezt hogy lehetne beállítani?

Letöltöttem egy programot, a neve x-mouse button control 2.8.5-ös verzió, de egyenlőre még nem fejtettem meg, hogy pontosan mivel mit is csinálok, a dupla klikk gombot is úgy érzékeli mintha a bal klikket nyomogatnám, szóval... Ha valaki tud értelmezhetőbb programot ajánlani, azt is szívesen fogadom.

Tehát röviden összegezve:

- Hangerő állítása gyors gombokkal hogy a fenébe?!

- Dupla klikk átállítása

- Netán egy normális program pont ehhez az egérhez, vagy hasonló?

Előre is köszönöm! :)))

2014. dec. 24. 12:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!