Nem pörgeti be a cd-t, miért van ez?
Figyelt kérdés
Júniusban tettem újra cd-vel a windowst, szóval nem értem mi történhetett. Már a zöld led sem jelez. Kinyitom, és vissza megy. Nem marad kinn. Ha beleteszek egy CD-t, akkor hallok hangokat, de nem csinál semmit.2014. dec. 23. 00:37
1/10 A kérdező kommentje:
Pontosabban egyik sem olvassa. DVD-t sem. A4 Tech egérnek a driverjét próbáltam, de nem jó...
2014. dec. 23. 00:40
2/10 anonim válasza:
Ennyiből nehéz.. vagy hardveres vagy szoftveres a gond. Ha átrakod másik gépbe az optikai meghajtót, és ott se működik, akkor lehet, meghalt. Ha ott megy, akkor meg driver rossz vagy nem kap elég feszültséget (gyártó honlapján meg kell nézni, mit ajánl hozzá).
3/10 A kérdező kommentje:
Hát de figyelj...Még asszem Augusztusban is ezzel tettem újra a gépet, kékhalál miatt..ennyi idő alatt elb*szódna?
2014. dec. 23. 00:51
4/10 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy mi volt augusztusban vagy tavaly,
A CD/DVD olvasód rossz és kész, vegyél másikat, ~5E egy DVD író.
5/10 A kérdező kommentje:
És a beszerelés mennyi?
2014. dec. 23. 01:02
6/10 anonim válasza:
neten keress árakat, van mindenféle. egyébként biztos, hogy kell neked optikai meghajtó? mire használnád? pendrive-ról is tudsz bootolni/oprendszert felrakni, játékok gondolom letöltöd, virtuális meghajtóban futtatod a .iso fájlt... én szerintem kb 1.5-2 éve nem használtam a gépemben az optikai meghajtót.
7/10 A kérdező kommentje:
En is csak neha hasznalom. Most azert kellene,mert gamer egerem van (a4tech x7-xl 750bk ) es az oldalukrol toltottem le a drivert nem nyitja meg,mert azt irja, h nincs jogosultsag a parancsikon megnyitasahoz (v valami ilyesmi)
2014. dec. 23. 01:46
8/10 T/Z válasza:
Beszerelés meg annyiból áll, h leszeded a gépház oldalát, lehúzod a kábeleket, átcseréled a meghajtót, visszadugod a kábeleket, és kész.
De mielőtt megveszed az új optikát, előtte mozgasd már meg a kábeleket, mert lehet csak simán kontakthiba.
9/10 anonim válasza:
Van e rendszergazdai jogod a géphez? ha van akkor úgy futtasd a fájlt amit leszedtél. Ha nincs akkor keresd meg a rendszergazdát.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, kihúztam a kábeleket, visszadugtam és jó! :D Köszi és bocsi az értetlenkedésért, nem vagyok otthon ebben a témában. Inkább bringázni szoktam
2014. dec. 23. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!