Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire jó tápegység márka...

Mennyire jó tápegység márka az Acorp?

Figyelt kérdés
Vettem egy használt számítógépet, és egy 300W-os Acorp táp van benne. Mennyire megbízható?

2014. dec. 22. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Az csak márka!

De lehet hogy benne egy FSP belső van vagy egy Corsair!

Néz utána hogy mi lehet benne!

Sok Tápegység gyártó csak átcimkézi a külsőt és a belső egy másik cég csinálta, lehet hogy corsair van ráírva, de ehet hogy silány, mondjuk a ventilátora!

2014. dec. 22. 16:16
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
L&C (nem LC !) adhasa belsejét ami huladéktól is roszab egy P4 es öskövületet ere az öskövületre rábizhatsz ha mersz 12V n 120W t tud mai gepekhez aligha lene jo...
2014. dec. 22. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem valami jó, nekem akad itthon egy 230 wattos elfekvőben, az alábbi őskövületet elbírta: Amd Athlon 1250mhz, 640mb ram, Nvidia Riva tnt2 16mb. Ennél újabb gépre nem kötném.
2014. dec. 23. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy 4 éves kérdés, de hátha valakinek jól jön még a válasz:

Ez ugyanaz, mint a Vargáné és Tsa meg a JNC, egy kalap fos, gépbe nem raknám soha.

2018. aug. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!