Mobilnet megosztás wifi kártyával?
Figyelt kérdés
ezt szeretném. azt tudom h ad hoc hálózatot kell csinálni. valamit állítok az internet beállításnál és működne. de azt nem tudom hogy minden kártyával működik? olcsóbb tplink kártyát szeretnék. gyártó oldalán láttam h hot stop az az hogy meg tudja osztani a netet szóval amire akarom? milyen kártyát ajánlatok ami alkalmas erre és 2-3 ezerbe kerül?2014. dec. 22. 12:30
2/3 A kérdező kommentje:
hm.. megpróbálom jobban elmondani.
mobilnet van a gépbe, azt a netet akarom megosztani wifi kártyával.
neten néztem ilyet hogy meg lehet csinálni vezérlőpult-->internet beállításoknál. csak azt nem tudom hogy milyen kártyát vegyek hozzá ami nem csak venni tudja a jelet hanem osztani is.
2014. dec. 22. 20:18
3/3 A kérdező kommentje:
nem tudom h szoftveren múlik e h meg tudja-e osztani a netet? mert van olyan h virtual router azzal elvileg meg lehetne de nekem xp- m van arra keresek programot.
2014. dec. 23. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!