Van egy asrock extreme3 r2. 0-om es update-tam a biosat es lefagyot kikapcsoltam es aztan vissza be es nem jon be a monitor most mit tudjak vele csinalni?
Ha tényleg hibás BIOS frissítés volt, akkor lehet pénzt kell rááldozni, hogy helyrehozhassák. Nem tudom hova valósi vagy, de nem minden sarki PC boltban javítják.
El kellene olvasni a lap manualját, hogy mit ír, mert nálam az Asus lapoknál van javításra lehetőség.
Most, hogy már utánaolvastam azt írja, hogy a lapnak van úgynevezett "Crashless" funkciója. Azaz frissítés közbeni áramkimaradás esetén befejezi azt. Láthatóan itt nem az a helyzet. Az operációs rendszer alól frissítetted vagy pendrive-ról? Elolvastad és tudatosítottad a lépéseket?
Lényeg, hogy FAT32/16/12 fájlrendszerűnek kell lennie a pendrive-nak amire másolod és közvetlen a gyökérkönyvtárba kell lennie, nem egy mappában.
Szóval, ha így rámásolod és bedugod a gépbe kicsomagolva a fájlt természetesen és elindítod a gépet, talán pozitív irányba változnának a dolgok.
[link] 10alja-12.old teteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!