Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel tudnék még valamit...

Smittes kérdése:

Ezzel tudnék még valamit kezdeni? (laptop HDD)

Figyelt kérdés

[link]

HDD Sentinel állapotjelzése, filmek beakadnak, elszürkölnek, torrent hash hibát ír állandóan.

Ez insta HDD csere, vagy van valami ami segíthet rajta?

2014. dec. 22. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
én amint lehet lementeném az adatokat és vennék egy másikat.. esetleg nem fontos adatokat még lehet rajta tárolni de bármikor meghalhat a 78 nap nem pontos idő nekem írt már 3 hónapot és ment egy évet még a hdd de ha már ilyen hibák vannak akkor jobb lenne egy másikat venni
2014. dec. 22. 03:38
 2/7 T/Z ***** válasza:

Ez a merevlemez rossz, nem lehet már vele mit csinálni.

Ki kell cserélni, esetleg adattárolásra még lehet használni.

2014. dec. 22. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából semmi fontos nincs rajta olyan, amit ne tudnék újra leszedni torrenttel :D
2014. dec. 22. 13:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Már csak netezgetek rajta de folyamatosan romlik az állapota :D
2014. dec. 22. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
milyen táp van a gépben? az tönkreteheti a hdd-t
2014. dec. 22. 18:54
 6/7 T/Z ***** válasza:

Mi?

Szektorhibát okoz?

Meg csatlakozó-kábel hibát?

Gondolom a nem megfelelő 12V-ra gondolsz, de jelen esetben nem ez lehet a probléma oka.

Ezt a merevlemezt valaki megráncigálta, miközben épp írási/olvasási művelet zajlott rajta. Mitttudomén, belerúgtak a gépbe vagyis mivel ez egy 2.5"-os merevlemez, ezt inkább a laptoppal együtt dobálták, aminek a következménye a szektorhiba.

2014. dec. 23. 01:50
 7/7 anonim ***** válasza:
ja utána olvastam hogy laptop hdd de már nem volt kedvem kijavítani magam
2014. dec. 23. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!