Smittes kérdése:
Ezzel tudnék még valamit kezdeni? (laptop HDD)
Figyelt kérdés
HDD Sentinel állapotjelzése, filmek beakadnak, elszürkölnek, torrent hash hibát ír állandóan.
Ez insta HDD csere, vagy van valami ami segíthet rajta?
2014. dec. 22. 02:44
1/7 anonim válasza:
én amint lehet lementeném az adatokat és vennék egy másikat.. esetleg nem fontos adatokat még lehet rajta tárolni de bármikor meghalhat a 78 nap nem pontos idő nekem írt már 3 hónapot és ment egy évet még a hdd de ha már ilyen hibák vannak akkor jobb lenne egy másikat venni
2/7 T/Z válasza:
Ez a merevlemez rossz, nem lehet már vele mit csinálni.
Ki kell cserélni, esetleg adattárolásra még lehet használni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából semmi fontos nincs rajta olyan, amit ne tudnék újra leszedni torrenttel :D
2014. dec. 22. 13:01
4/7 A kérdező kommentje:
Már csak netezgetek rajta de folyamatosan romlik az állapota :D
2014. dec. 22. 16:12
5/7 anonim válasza:
milyen táp van a gépben? az tönkreteheti a hdd-t
6/7 T/Z válasza:
Mi?
Szektorhibát okoz?
Meg csatlakozó-kábel hibát?
Gondolom a nem megfelelő 12V-ra gondolsz, de jelen esetben nem ez lehet a probléma oka.
Ezt a merevlemezt valaki megráncigálta, miközben épp írási/olvasási művelet zajlott rajta. Mitttudomén, belerúgtak a gépbe vagyis mivel ez egy 2.5"-os merevlemez, ezt inkább a laptoppal együtt dobálták, aminek a következménye a szektorhiba.
7/7 anonim válasza:
ja utána olvastam hogy laptop hdd de már nem volt kedvem kijavítani magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!