Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VGA 100+ FOKOS TÚLMELEGEDÉS...

VGA 100+ FOKOS TÚLMELEGEDÉS Lenovo G570, mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Üdv! Van már kb 3 éve egy Lenovo G570-esem i5-2410M@2.3GHz 4GB RAM Ati HD6370m vga-val. A gond az hogy mostanában észrevettem hogy szaggat a rendszer, megnéztem a hőmérsékletet és igencsak meleg volt a proci és a vga, elvittem szervízbe és kicserélték a hűtőlapokat, pasztát és kitakarították. A proci már normális hőfokon megy viszont a VGA-ra azt mondták hogy már el is van színeződve egy kicsit és előbb utóbb fel fogja adni. Azóta is folyamatosan ha játszok 90 fok felett van és hosszabb játék után 100 fölé is megy, alapjáratban 70 fok körül van. Mit tehetnék vele? Itt egy fotó CPUID HWMonitor-ról: www.kepfeltoltes.hu/141211/asdasd_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg

2014. dec. 11. 22:15
 1/4 A kérdező kommentje:

Itt a jó link a képről.

[link]

2014. dec. 11. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

hali, sürgősen vennék egy jobb minőségű hűtőt ! Nem tudom mi lehet a hardveres baja, ha egyáltalán van . [link]

E kettő közül az egyiket venném meg, ha van rá több pénzed értelem szerűen a drágábbat ,ha nincs az sem nagy baj mert

2014. dec. 11. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
az olcsóbbik is jó
2014. dec. 11. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
valaki?
2014. dec. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!