Na szóval, szeretnék venni egy új laptopot. És szeretnék pár tanácsot kérni tőletek. A legfőbb kérdés az AMD vs Intel?
Szóval nekem már volt egy AMD gépen, ATI videokártyával. 3 évet bírta, és leolvadt a videpkártya! Mellesleg Asus volt.
Ez lenne most a nagy kérdés hogy egy 2.4 GHz-es i3-3110M nVidia videokarival, vagy egy 2.4 GHz-es AMD Quad - Core A8-4500M egy hozzávaló ATI videokarival?
Mindkét laptop LENOVO G505s, 3+ cm vastagok.
Sokat hallotam már, hogy az AMD-k jobban melegednek mint az Intel. A régi laptopom is AMD felépítésű volt, szóval nincsenek a legjobb tapasztalataim. További adatok itt:
Nemkeveset szeretnék játszani is vele! :D
Köszönöm előre is válaszaitokat.
Azzal hogy játszani is szeretnék, nem épp GTA V-re gondoltam ...
Elég lesz nekem a tavalyi játékok is :)
Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy volt már olyan tapasztalatotok, hogy melegedett az AMD? És ennyire van most keretem, ez a kettő közül melyik lenn jobb, melyik érné meg jobban.
Hűteni mind2-őt kell.
Ez nem kérdés.
Itt igazából az a "probléma" hogy nem veszed komolyan a hűtést.
Az Intel ezt tudja, ezért figyel a melegedésre.
Az AMD meg úgy van vele, hogy APU-t hűteni kell :)
De egy paraszthajszálnyival tényleg jobb lenne az Intel-es gép.
Kösz a válaszokat. Még 1 kérdés! Ha az Intelesbe belenyomok még 4gb ramot, akkor már alkalmasabb lesz esetleg játszani is?
És tudtok esetleg ajánlani valami cooler padot?
Egyik ismerősömnek van egy hasonló konf. gépe, és 1 óra után nem tud játszani. Videokártya 70-80 fokon van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!