Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kindle, tablet vagy notebook?

Kindle, tablet vagy notebook?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok. Van egy laptopom, de azt nem szoktam cipelni.

Ezekre használnám:

böngészés wifiről,

szótár,

a tanárok által feltöltött anyagok letöltése (egy adott honlapról), és azok olvasása, ill. elvitele órára, ott nézegetése (eddig mindent kinyomtattam),

esetleg jegyzetelés.

Tabletre nem igazán van pénzünk,(mininek meg nem feltétlenül van értelme, mert én látni is akarom) a kindle-el az megoldható, hogy wifire tudjon csatlakozni, hogy le tudjam tölteni az anyagokat, vagy ott csak megvett e-bookokat lehet olvasgatni? Van hozzá billentyűzet, vagy az csak a tabletekhez?

Azt is olvastam már neten, hogyha nem olyan formátumú a pdf stb. akkor úgysem lesz jó...

A notebookok amit ajánlgattak, meg majdnem olyan drágák voltak, mint egy laptop, csakhát kisebb, könnyebb lenne oda-vissza vinni.

Internetelőfizetést nem akarok külön, mert a suliban, a buszon, az itteni lakhelyemen, és otthon is van wifi.

Mit ajánlotok ( a boltban nyilván a legdrágábbat, nem a legkedvezőbbet, meg amúgy sem szeretek ilyen boltba menni, azért kérdezem itt) ?

Előre is köszi! egy olyan-béna-vagyok-ezekhez-hogy-letagadom-az-infó-érettségim lány:)

2014. dec. 21. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyid van rá?
2014. dec. 21. 22:03
 2/3 anonim válasza:

Pedig én a tabletet ajánlanám. Olcsóbb, mint egy notebook.

Suliba tökéletes.

Az e-book olvasón nem tudsz kényelmesen netezni, legalábbis én csak olvasásra használom.

2014. dec. 21. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

1#

Én is tabot ajánlanék pl.:lark ultimate 8i tescoban 33rugó

2014. dec. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!