Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud ajánlani egy...

Valaki tud ajánlani egy tápegységet? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

PCX.hu-n szeretnék majd rendelni. Tápegységet akarok venni a meglévő gépemhez, kb 15-17k-m van rá. Nem tudom most milyen árban vannak, és sajnos nem is értek hozzá, ezért is tettem ki a kérdést. Nem akadály ha esetleg további bővítésre is alkalmas lesz a tápegység!

Alaplap: Arock B85M Pro 4 (microATX)

Memória: 8 GB DDR3 RAM

Videókártya: Geforce GTX 750 1 GB (Gigabyte verzió)

Winchester: 500 GB Toshiba

Processzor: Intel Pentium G 3420 3.2 Ghz

+ 2 gépház hűtés

microATX gépház!

Ezt hülyén fogom megfogalmazni, de a mostani tápegységem egy átalakítóval van összekötve az alaplaphoz (ha jól tudom a tápegységen 4 pines csatlakozó van, a lapon pedig 8, és nem indult el enélkül!) Ha esetleg valaki komolyan tud segíteni, elsődlegesen olyanra lenne szükségem, amiben nincs szükség az átalakítóra.

Remélem jól összeírtam mindent, köszönöm a segítségeket ha lesz :)

2014. dec. 20. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
fsp hex 400-500 chieftec ctg 5000 , xfx 450 pro .
2014. dec. 20. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
"5000"-0 = 500
2014. dec. 20. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Ez elég lenne?

Később még lehet veszek processzort, bár mivel fontos számomra a fogyasztás, túlzottan nagyobbat nem.

2014. dec. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!