Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire Radeon R7 250 crossfire?

Sapphire Radeon R7 250 crossfire?

Figyelt kérdés
A címben említett kártyát cf-be lehet kötni egy HD 7750-es kártyával? Van valakinek ilyen tapasztalata? Ugyanis olcsón tudnék most hozzájutni (10.000 Huf.) egy 7750-es kártyához,ezért szeretném tudni megérné-e beruházni.
2014. dec. 20. 06:05
 1/2 daniel1385 ***** válasza:

a 7750 kicsivel jobb egyébként, de igen betudnád kötni (nincs tapasztalatom evvel kapcsolatban).

De nem éri meg az ilyen gyenge kártyákat CF-be kötni, sôt még az erősebbeket sem (pl r9 290x), mivel nem érsz el nagy teljesítmény változást azon kívül hogy dupla annyit fog fogyasztani, és nem kapsz dupla fps-t. Ráadásul igen kevés játék támogatja a CF-et és az SLI-t...

Összefoglalva: 2 kártya 2x annyi fogyasztás, Max(ilyen gyenge kártyánál) 5-6 fps-el lehetne több(vagy még ennyivel sem), + kevés játék támogatja.

2014. dec. 20. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerintem azért igenis van jelentős teljesítmény többlet.

Több benchmarkot néztem pld a 7750 crossfire-re vonatkozóan,és elég jelentős volt a különbség a cf és a single kártya között.

Pld.:

[link]

Sajnos a kérdésben szereplő kártyák CF-teljesítményéről nem találtam semmit, de gondolom nagyjából azonos lehet mintha pld. 2 db 7750-est kötnék CF-be.

Csak nem voltam biztos benne hogy menne-e a CF, bár az R7 250 elvileg egy átcímkézett HD7750-es.

2014. dec. 20. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!