Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen mikrofont ajánlanátok?...

Milyen mikrofont ajánlanátok? ( (PC) tapasztalat? )

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rossz mikrofonom PC-m hez. Működik rendesen igazából a baj azzal van ,hogy nagyon közelről kell bele beszéljek ,hogy jól halljanak társaim(ez kényelmetlen tud lenni ha épp olyan játékkal játszom aminél figyelni kell).Valami olyasmit szeretnék amit lelehet állítani magam elé és akár fél méter vagy annál kevesebb távolságról is jól lehessen hallani. A FONTOS az lenne hogy olyan 5000FT környékén szeretnék.

Előre is köszönöm !:)

2014. dec. 19. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ehhez hasonló mikrofonom van (felcsatolod pólóra és jó hangja van) kb 2 éve vettem a médiában (1500ft) persze hátránya hogy ha nincs rajtad póló akkor a fülhallgató kábelére kell csatolni..ja meg elfutni a gép elől nem jó ötlet mert visszaránt :D (csak ötletként vetettem fel így nincs probléma a távolsággal)

2014. dec. 19. 23:54
 2/6 A kérdező kommentje:
jól hangzik, köszi :D
2014. dec. 20. 00:03
 3/6 anonim ***** válasza:
azért ne azonnal ezt vedd meg nézz szét a piacon csak ez volt az első amit találtam
2014. dec. 20. 01:45
 4/6 anonim ***** válasza:

headset/mikrofonos fejhallgató nem jó? pl:

[link]

Egy ideig ilyet használtam, bár ez meghaladja az 5k-t (úgy 7k kb), de kényelmesnek találtam:

[link]

2014. dec. 20. 06:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Jónak jók ezek, csak az ár, hirtelen kéne olcsó, azért néztem az 1. hátha jó lesz :)
2014. dec. 20. 09:26
 6/6 A kérdező kommentje:
IGEN, ami fontos, hogy viszonylag elnyomja a zajt az is fontos lenne :D De ha ez már túl sok infó egy olcsó mikihez akkor kénytelen leszek venni valami jót..:)
2014. dec. 20. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!