Melyik usb-s netet ajánlanátok? Esetleg akinek van, pozitív vagy negatív tapasztalat? Ebből a fajtából is van korlátlan? E-mailezésnél a kapott, csatolt dolog megnézése adatforgalom?
Nem tudom.
Anno én is néztem vodánál, neki volt talán először elérhető áron korlátlanja, de az is úgy volt korlátlan, hogy "normál használat mellett", megkérdeztem, az mit jelent, és pl a torrent kliensek futtatása nekik már nem normál használat, (nagyon leterheli a hálózatot) és azt nem lehet. De böngészni annyit böngészel amennyit akarsz.
Azt nem tudom, hogy a stream-elt videók megnézhetők-letölthetőek-e ilyen esetben.
Jobb előre megkérdezni konkrétan, nincs benne semmi titok, ők is tudják, hogy az embereknek mire kell a net.
Végül mégiscsak maradt a kábeles megoldás.
E-mailnél, ha webmailt használsz, vagy IMAP-ra van állítva a lev. szerver, akkor ha csak nézed a leveleidet, akkor nem tölti le a nagy csatolt álllományt, csak a fájl megnyitásakor! Ha megnyitod a fájlt, letölti, az adatforgalom.
ÉN NEM AJÁLOM EGYIK USB S NETET SEM
de hallottam rola hogy van olyan usb net amire nem kell szerzödést kötni
és ugy müködik hogy berakod a teló kártyát
ha van rajt lovetta netis van ha nix lovetta net nyet:)
de nix rá szerzödés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!