Linuxot, hogy tudom lecserélni win 8-ra?
Figyelt kérdés
Vettem egy új laptopot Acer Aspire E15, de Linux van rajta ami persze nem indul el..És hiába rakok be egy windows7 telepítő lemezt a laptopba F12 bejön a boot lista se a pendrive-ot nem látom se a lemezt csak a HDD-t amin a Linux van.Az asztali gépem látja a lemezt is meg a pendrive-ot is.A boot menübe beraktam elsőnek már a mind a kettőt akkor se jó...2014. dec. 19. 15:36
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést is én tettem fel megcsináltam, de nem látom a boot listába a pendrivot
2014. dec. 19. 15:41
3/12 soccerway válasza:
A telepítő az lemez vagy pendrájv?
4/12 anonim válasza:
Miután bedugtad a pendrájvot, indítsd újra a gépet. Akkor fog elvileg megjelenni, ha eleve úgy indul, hogy benne van.
5/12 soccerway válasza:
UEFI vagy IDE módban lett rátéve az ISO?
6/12 A kérdező kommentje:
Ezzel a programmal raktam rá a windowst Windows 7 USB DVD Download Tool
De amúgy ezt ,hogy kell megcsinálni?
"Nyilakkal: jelöld a csökkentett mód és nyomja meg az Entert. Nyomja meg az F10 billentyűt, és válassza ki a Yes A változtatások mentéséhez és a kilépéshez a BIOS. "
2014. dec. 19. 15:45
7/12 A kérdező kommentje:
Csak a csökkentet módra vagyok kíváncsi
2014. dec. 19. 15:46
8/12 soccerway válasza:
Nézd meg a bios-od verziószámát, a régi nem támogatja a legacy boot-ot, itt téma és a megoldás: [link]
9/12 A kérdező kommentje:
Van legancy mód arra kéne átraknom?
2014. dec. 19. 15:51
10/12 A kérdező kommentje:
legacy*
2014. dec. 19. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!