9400GT-t megéri lecserélni 8600GTre?
Hú mert ezek aztán bika kártyák is… :)
Van egy fujitsu gépem amit fél éve vettem. Az sem nagy cucc. 2 magos cp, 2gb ram, 160GB HDD, 9400GT.
2 hónapja vettem egy gddr5 r7 240 amd-t, amit nem bírt a tápom.
A táp cserélhetetlen a gép kialakítása miatt. De hálistennek sikerűlt az r7 240et elpasszolni 19k-ért. Újonann 2 év garanciával, úgy hogy csak 3 napig volt használva.
Most ezzel a 8600GT-vel szerintem megbírna, mivel régebbi, kisebb fogyasztású is mint a 9400GT. 5-8K-ért venném meg.
Foh, de jó dolga van egyeseknek ilyenen gondolkoznia, másnak meg a megélhetésen kell gondolnia...magyar mentalitás powwaaaaaaaa!
Amúgy kérdésre válaszolva megéri!
8600 3W al fogyaszt kevesebet maga a gpu jóval eröseb
240 viszont 20W al fogyaszt kevesebet tehát nem táp talán lap nem birta
4#
Lehet nem is mondasz te hülyeséget.
Mi a franc lehetet akkor?
FSC D2151-A1
Az alaplap neve.
Egyszerűen annyi volt, hogy minden tényleg minden akadt rajta.
Sőt mikor benne volt ha újra indítottam a gépet, be sem jött a kép.
Egy 64bites 630GT-t is hoztam egyszer ez a nincs kép újraindításkor megmaradt. Viszont ezzel már nem akadtak a játékok. De alig volt 1-2fps-el gyorsabb a 9400GT-től. Azt Nem tudom normális e :D
Prohardveren azt irják hogy chipsetje miat nem támogatja az "új" radeon okat
Talán "új" geforce okat se? Ma már az "új" se új
Ezért nem érdemes "egyedi" brand gépeket veni amiket nem tudsz fejleszteni csak korlátozva
Lap csere se mene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!