Egy Cooler Master k350-es házba melyik a legjobb procihűtő?
Figyelt kérdés
Sajnos mellélőttem a gépház kiválasztásánál, így sikerült túl kicsi házat venni. Ha jól tudom 144mm-ig támogatja a hűtőket. Ebben a magasságban melyik a legjobb (jól hűt, de nem annyira hangos)? FX6300-hoz lenne.2014. dec. 19. 13:39
11/13 A kérdező kommentje:
Ahogy egy angol oldalon találtam:
The V is a slim mount with 120mm fan
The M is standard 120mm radiator
The XL uses a thicker radiator and dual fans.
Tehát a V a vékony, az M pedig a sima/az alap. Ezt a kettőt keverhettem össze.
Ahhoz képest, hogy vékony(Slim), egész jók az értékek.
2014. dec. 20. 13:37
12/13 Gábor_79 válasza:
Megtudtam, hogy egy 159 magas CM Hyper 212 Evo belefér. A gyárilag megadott adat téves. Egynél több ember írta, hogy beszerelte ebbe a házba, + egy fényképet is mutatok felrakott oldallappal: [link]
Nézd meg a galéria 2. képét.
De ha ez sem nyugtat meg, olvasd el a kommenteket. Minimum 3 ember írja, hogy az említett hűtőt rakta a házba [link]
13/13 Gábor_79 válasza:
A kérdésre is válaszolva; nem feltétlen ez a legjobb hűtő ami befér, de 159 mm-ig válogathatsz. A Raijintek Themist a figyelmedbe ajánlanám [link] 3 hőcsöve van, de azok 8mm átmérőjűek. Egy összehasonlítást megnéznék az előbbi hűtővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!