Notebook (Packard Bell) tisztítást Budapesten vagy a környékén hol vállalnak olcsón?
Nem mered megcsinálni magadnak? Semmi bonyolult nincs benne. Beírod google-be a pontos típust és hogy disassembly. Tuti találsz róla videót.
Egyébként és sem nagyon láttam 6k+Áfa-nál olcsóbban tisztítást. Ami ha belegondolunk nevetséges összeg, mert egy hozzáértőnek max fél óra... Ami ugye nettó 12k óradíj... egy jó programozó keres annyit...
Hát így nehéz segíteni, mert nem tudom a pontos típust. A billentyűzet feletti borítást általában 2-3 kis csavar rögzíti alulról, jellemzően az aksi alatt. De az is lehet, hogy csak pattintós.
Milyen típus pontosan?
Tessék, 41. oldaltól kezdődik:
Ha végképp nem sikerül én megcsinálom neked, ha elhozod a meló helyemre (Astoria). De idén már nem melózok, holnap még bent vagyok pár órát, de nem hiszem, hogy lesz időm erre, szóval csak jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!