Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kell belépni a BIOS-ba?

Hogyan kell belépni a BIOS-ba?

Figyelt kérdés
Van egy Packard bell EasyNote TK sorozatú notebookom és mióta fel van telepítve rá a Windows 10 technical prewiew nem lehet megnyitni a biost. A gyártó oldalán az f2 billenytűt írják a bios megnyitásához, az f12-t a boot menühöz de egyik sem működik. Kipróbáltam az f1-f12-ig még az esc és a del billentyűt is de egyikre sem reagál. Ilyenkor mi a teendő?

2014. dec. 6. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna felakni félkész win-t (max ha van mellette más rendszer is).
2014. dec. 6. 14:53
 2/5 Argloss ***** válasza:

Leállítás helyett nyomj újraindítást, az új Windowsok félig hibernált állapotba rakják magukat alapesetben.

Ha nem jön össze, akkor húzd ki a hdd-t és úgy indítsd el a gépet...

2014. dec. 6. 15:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom akkor kiszedni a HDD-t. Egyébként van mellette más számítógép is, ez inkább ilyen másodlagos gép.
2014. dec. 6. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem gép hanem egy másik rendszer (windows vagy linux) mellé kellett volna felrakni mert az ilyen félkész rendszerek nem megbízhatóak. Ezt csak azért mondom hogy máskor légy elővigyázatosabb.
2014. dec. 6. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, máskor elővigyázatosabb leszek. Végül is másik számítógépről leformáztam a HDD-t és feltelepítettem rá a Win 8.1-et.
2014. dec. 7. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!