Hogyan kell belépni a BIOS-ba?
Figyelt kérdés
Van egy Packard bell EasyNote TK sorozatú notebookom és mióta fel van telepítve rá a Windows 10 technical prewiew nem lehet megnyitni a biost. A gyártó oldalán az f2 billenytűt írják a bios megnyitásához, az f12-t a boot menühöz de egyik sem működik. Kipróbáltam az f1-f12-ig még az esc és a del billentyűt is de egyikre sem reagál. Ilyenkor mi a teendő?2014. dec. 6. 14:42
1/5 anonim válasza:
Nem kellett volna felakni félkész win-t (max ha van mellette más rendszer is).
2/5 Argloss válasza:
Leállítás helyett nyomj újraindítást, az új Windowsok félig hibernált állapotba rakják magukat alapesetben.
Ha nem jön össze, akkor húzd ki a hdd-t és úgy indítsd el a gépet...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom akkor kiszedni a HDD-t. Egyébként van mellette más számítógép is, ez inkább ilyen másodlagos gép.
2014. dec. 6. 16:25
4/5 anonim válasza:
Nem gép hanem egy másik rendszer (windows vagy linux) mellé kellett volna felrakni mert az ilyen félkész rendszerek nem megbízhatóak. Ezt csak azért mondom hogy máskor légy elővigyázatosabb.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, máskor elővigyázatosabb leszek. Végül is másik számítógépről leformáztam a HDD-t és feltelepítettem rá a Win 8.1-et.
2014. dec. 7. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!