Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb monitor? Melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

Használtan venném, az áruk hasonló.

2014. dec. 18. 22:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
+Otthoni használatra, főleg filmnézésre, esetleg játékokhoz venném.
2014. dec. 18. 22:22
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem, ne LG-t vegyél, hasonló árban vagy párezer forint ráfizetéssel már kapni néha NEC-t, Fujitsut vagy Dellt.
2014. dec. 18. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Én az utóbbit venném, de használtakban nem bíznék.
2014. dec. 18. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Monitorok terén az LG a legmegbízhatóbb..nem tudom #2 miről beszél..

NEC, Fujitsu, Dell? :D Még káromkodni se szoktam ilyen csúnyán.

2014. dec. 18. 22:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Újonnan most nincs pénzem monitort venni és eddig csak jó tapasztalatom volt használt termékek kapcsán, ezért megkockáztatom most is.:)

Én se hallottam még rosszat az LG-ről, bár a Dell-ről se, a másik 2 márkát nem igazán ismerem.

2014. dec. 18. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:

"Monitorok terén az LG a legmegbízhatóbb"

Jah, a CapXon kondik, na azok aztán nagyon megbízhatóak :D Kissebb szervizekbe is szinte naponta érkeznek LG-k és Samuk ilyen táp/inverter hibával. De még a szerencsésebb eset, ha csak ez a baj - scaler is gyakran le szokott dögleni, az nem javítható. COF is ultra könnyen levállik, az már akkor általában minimum panelcsere, mert nem lesz olyan, aki azt nekiáll azt szerelgetni. S akkor most tényleg csak a leggyakoribb hibáikat emeltem ki. LG és megbízhatóság egy mondatban? Maradjunk annyiban, hogy egy középgyenge consumer-monitor, semmi több.

2014. dec. 18. 22:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Közben még találtam egy ilyen monitort is: [link]

Erről mit gondoltok?

2014. dec. 18. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Fujitsunál a P-széria kifejezetten ajánlott, azokban mind IPS panel van, de a B sem rossz, ha sokkal olcsóbb. A többi felejtős.
2014. dec. 18. 23:33
 9/11 A kérdező kommentje:

Találtam időközben egy P szériásat is, de ennek kisebb a felbontása és 5ms a válaaszideje 2ms helyett. Ettől függetlenül szerintetek ezt érdemesebb megvenni, vagy a 2. LG-t?

Itt a p szériás: [link]

2014. dec. 20. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
A felbontás azt te tudod neked mennyire fontos szempont - játékoknál pl. kissebb gépigénnyel járhat, de a nagyobb nyílván szebb, ha közelről nézed (80 centin belül) a monitort akkor ez a fontosabb. Panel késleltetése miatt ne aggódj, csak reklámnak jó. Az elektronikán úgyis nagyságrendileg nagyobb késés történik, a Fujitsura tesztek 19-20ms-t írnak, az LG-kre olyan 20-30ms-t.
2014. dec. 20. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!