Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó ventilátor?

Ez jó ventilátor?

Figyelt kérdés

[link]

Igazából CPU hűtőre keresek valami olcsóbb 9 cm-es halkabb ventilátort, ez jó lenne rá?

2014. dec. 18. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyan folyadékcsapágyas, de nem kifejezetten a halk hűtőiről híres a márka, én mást keresnék.
2014. dec. 18. 17:07
 2/5 Gábor_79 ***** válasza:

De azt tudod, hogy 4 pin PWM-es, mint amilyen a processzorhűtőkön van. Véletlen van ilyenem és nem utolsó, de kicsit talán hangos. Pont nemrég beiktattam egy másik gépemre és véletlen max. sebességen ment, -amire te is számíthatsz, ha nem PWM csatlakozóra dugod- na és akkor kegyetlen.

Végy egy Xilence Red Winget [link] de ez is PWM-es. Ugyanott van sima 3 pines is, de az már nem pont ugyanez, ha megnézed a képen.

[link]

2014. dec. 18. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy PWM, épp azért kéne ilyen mert ami eredetileg rajta van az 3 pines és állandó fordulatszámon pörög, ezért zajos kicsit.
2014. dec. 18. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ez még megtenné? Nem nagyon akarok 2000 RPM alá adni mert ami eredetileg rajta van az 2200-őt forog alapon és így még elviselhető a hőfok.

2014. dec. 18. 19:16
 5/5 Gábor_79 ***** válasza:
Ja, de jó az a Revoltec. Az elkerülte a figyelmem végül, hogy processzorhűtőre kell. Én is azon használtam és szabályozva nem hangos. Tény, hogy ugyanarra a processzorra és hűtőre rakva, az általam említett Xilence jobb volt minden tekintetben. A kisebb fordulatszáma ellenére. És jobban is nézett ki.
2014. dec. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!