Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pc házban ventilátor?

Pc házban ventilátor?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdés adott egy asrock extreme6 alaplap!

Az összes ventilátor csatlakozót használom rajta! Ez min 12 cm-es venti ebből 2 ledes! Összesen: 4Db venti megy az alaplapról+ a cpu hűtő is! Kérdés Nem lesz baja az alaplapnak? Vagy kerítsek valahonnét egy olyan kütyüt amit a tápba dugok ,és oda dugdosnám a ventiket?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 16. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

miért lenne baja?

azért gyártották rá, hogy aki akarja használhassa...

2014. dec. 16. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom ezzel én is így vagyok! Csak hallottam ,hogy állítólag nem tesz jót az alaplapnak! Gondoltam megkérdezem! Hátha van valakinek ötlete tapasztalata ezzel kapcsolatban!
2014. dec. 16. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
hol állították?
2014. dec. 16. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy gamernek adtam el egy gtx 780 ti kártyát kb 1.5 millás gépe van! Azt hiszem tőle hallottam. Bár nem biztos,de lehet ő mondta. Ma eszembe jutott mert most két merevlemez van a gépben 40 fok körül aztán volt egy +12-es ventim beletettem volt még egy hely. Rögtön lement 30 fokra. Aztán ezért jutott eszembe.
2014. dec. 16. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
végül is ez olyan hogy ha használsz valamit biztos hogy egyszer tönkremegy.. de ez nem fog effektíven rövidíteni az élettartamán.. kíváncsi vagyok milyen másfél milliós gépe van hogyha használtan vesz vga-t és nem tesz bele rendes hűtést mert "jajjj három év aktív használat mellett 15 perccel rövidebb lesz az alaplap élettartama" :D
2014. dec. 16. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
780Ti ből épitett sli,t. Speckó ház felülről lefelé lógtak a vga-k. Csak az alaplap 130volt ne mindegy spéci volt tetszett de ez már túlzás ennyit már nem ér egy pc.
2014. dec. 17. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!