Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzor a jobb?

Melyik processzor a jobb?

Figyelt kérdés
ugyan olyan típusú, 4 magos 2,2-es vagy 8 magos 1,5-ös? hallottam olyat, hogy csak egyszerűen össze kell szorozni, de elég valószínűtlennek tartom

2014. dec. 17. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Az összeszorzás tényleg nem jó módszer.

Egész pontosam melyekről van szó, anélkül nem lehet eldönteni

2014. dec. 17. 23:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Van ami kihasznál 8 magot, valami meg csak 1-et. Ha videót vágsz, akkor a másodikat, ha játszol akkor az elsőt vedd.
2014. dec. 17. 23:17
 3/5 A kérdező kommentje:
igazából telefonról lenne szó, de itt több hozzáértő van, mint a telefonos témáknál
2014. dec. 17. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:

mit akarsz csinálni a telefonoddal? Mire fog kelleni? Ez itt a legfontosabb kérdés. A mobilokat is leírhatod nyugodtan.

Én inkább a 4 magosat venném, mivel jobb az órajele, és hiába meríti le előbb a telefont, mivel gyorsabban pörög, jobb teljesítményt nyújthat játékoknál (ha komolyabb mobilra is elérhető játékokat akarnál tolni). Persze ez csak az én véleményem, meg én drága mobilt is kb csak játékért vennék ,semmi másra :)

2014. dec. 18. 01:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy ugyan olyan típusú? Van 8 magos processzora a MediaTeknek ilyen órajellel, a Qualcommnak meg ott a Snapdragon 800/801/805 ami 4 magos és 2GHz körül van. Nagyon nem ugyan az a típus. Más processzormagokból épülnek fel, más gyártás technológiával készülnek stb. A 800-as család erősebb és nem az órajel miatt.
2014. dec. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!