Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra a gép az új...

Himsoviniszta kérdése:

Miért indul újra a gép az új tápegységemmel ha elindítok egy játékot?

Figyelt kérdés
Van egy gépe msapphire radeon hd 7770 1gb,7 gb ram és amd athlon II x4 640 procim és msi 770 c45 alaplap..még tavaly vettem egy xilence tápot idő hiány (munka) miatt nem raktam agépbe..ma beleraktam minden happy volt aztán rákattintottam egy játékra fekete képernyő gép leállt ..oké nyomtam a nekapcsoló gombot semmi...visszaraktam az 5k forintos régi tápot és jó..valaki segítsen mert nem értem ezt..nem kompatibilis a géppel vagy túl sok az az 500 watt?tudom valahogy redukálni?pls help

2014. dec. 17. 18:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
újonnan vettem egy éve 5ért ,nem nagyon érdekeltek a pc cuccok ,gondoltam majd tovább adom 10ért...külföldi meló miatt nem voltam itthon és most ki akartam próbálni..bontatlan dobozban volt,semmi baj ...majd megnézem egy másik pc-ben hátha tényleg valami kompatibilitási biszbasz van vele.
2014. dec. 18. 15:25
 12/14 A kérdező kommentje:
ja de most nézem 2 év gari van rajta ..megtaláltam a papírját :D Beviszem a haveromank (az eladónak) és hozzá vágom a nyakához :D
2014. dec. 18. 15:26
 13/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Hm 5ezer volt régen hát legaláb akor tudták menyit ér:D

Nem jó tipus mint irtam vagyis ha cserélnék és azal mene akor se hasznalnam...

2014. dec. 18. 15:33
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 ja hogy akor is 13 volt csak haver megoldta okosba 5ért

És ha egy selejt volt?:D nem elég hogy vacak még viszavit hibás viszalehet csomagolni...

m1 szia

2014. dec. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!